Messer, lagersalg og events – maj 2018

 

Så er det blevet tid til en oversigt over de spændende messer, events og lagersalg, der finder sted i maj måned. Indlægget er lavet til børnefamilier, bedsteforældre og gravide. De forskellige begivenheder finder sted rundt om i hele landet. Jeg har bygget indlægget op efter dato, så det er nemt at se, om der er noget man kan lave i sit nærområde, hvis man har en fridag eller friweekend.

2. maj – Babycafé – Massage – Silkeborg

Silkeborg Bibliotek byder på Babycafé hvor Zoneterapeut Alice Westerling kommer og fortæller om forskellige massageøvelser man kan lave med sin baby. Hun hjælper dig til at give dit barn nærhed, tryghed og varme. Det eneste man skal medbringe er en babydyne eller underlag samt babyolie.

Pris: 30,-

Billetter købes her

3. – 5. maj – Fred’s World lagersalg – Skovlunde

På lagersalget finder du mærkerne Müsli, Ramasjang og Fred’s World. På lagersalget kan du spare helt op til 80% på det lækre tøj fra de 3 mærker. Man betaler 75,- pr. del eller 10 dele for 600,-.

Læs mere her

4. maj – Lagersalg En Fant, Small Rags & Fixoni – Give

På lagersalget kan du spare mellem 30-70% på mærkerne En Fant, Small Rags og Fixoni. Du finder tøj i størrelserne 50-152 samt kollektions-prøver i udvalgte størrelser.

Læs mere her

4. maj – Babybongo (Barselsformiddage) – København S

Kvarterhuset på Amager holder Barselsformiddag med fokus på at komme og være med til babybongo. Det henvender sig til mødre og babyer i alderen 5 mdr. – 1 år. Der vil være musikalske lege og masser af sang.

Pris: Gratis

Bestilt billet her

4. – 5. maj – LOUDLY Lagersalg – Kvistgård

Fredag og lørdag holder LOUDLY lagersalg på deres lækre baby- og børnetøj. Du vil kunne finde tøj i størrelse 6-24 mdr. samt 3-11 år.

Læs mere her

4. – 6. maj – Småfolk lagersalg – Holbæk

Så er der dømt lagersalg på Småfolk, hvor du har mulighed for at sparer helt op til 80% på deres lækre kvalitetstøj. De sælger str. 56 – 12 år, så der er mulighed for at finde lidt af hvert til børneflokken.

Læs mere her

4. – 6. maj – Roskilde Musik & Kræmmermarked – Roskilde

I år fejres 30 års jubilæum og der er lagt op til 3 hyggelige dage på Roskilde Musik & Kræmmermarked på Dyreskuepladsen. Du vil kunne besøge Ankers Tivolipark, møde Cirkus Bella Donna, prøve ponyridning, se Gustav og Gurli Gris samt Onkel Reje og meget mere.

Pris: 25,- for 1 dag 40,- for alle dage

Læs mere her

5. maj – Sæt dit aftryk – på et barns liv – Esbjerg

Børns Voksenvenner og Radio Victoria arrangerer et stort velgørenhedshow, hvor du blandt andet kan møde Onkel Reje, Kaka & Phafar samt DJ Mads Dybtved. Der vil være ansigtsmaling, tombola, mulighed for autografer, eksotiske dyr og meget mere. Overskuddet fra arrangementer går til Broen i Esbjerg, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv.

Pris: 75,- børn u/2 år gratis

Køb billet her

5. maj – 3 års fødselsdag på Amager Strandpark – København S

Amager Strandparks Naturcenter fylder 3 år d. 5. maj og det vil de gerne fejre sammen med dig. De serverer sandkage og lidt at drikke samt giver dig muligheden for at se indersiden af en fisk, fange spændende dyr under overfladen samt lave din egen indsektsuger. Aktiviteterne er målrettet børn, men hele familien er selvfølgelig velkommen.

Pris: Gratis

Læs mere her

5. maj – Skiltemaler workshop for børn – København

I forbindelse med Rundetårns Comic Citrone holder de skiltemaler workshop for børn i alderen 7-15 år d. 5. maj. Arrangementet kræver tilmelding og man kan tilmelde sig enten i tidsrummet 10-11 eller 13-15. Det kræver ikke nogen forudgående færdigheder, så alle med interesse kan deltage.

Pris: Gratis (entré til Rundetårn 25,- for voksne og 5,- for børn 5-15 år)

Læs mere her

5. maj – The Color Run – Købehavn SV

The Color Run er kendt som verdens sjoveste løb. Alle deltagere møder op i hvidt tøj og så gælder det om i løbet af de 5 km at få farvet tøjet helt til i masser af pangfarver.

Man vælger selv hvordan man vil gennemfører de 5 km og derfor er der også mulighed for, at hele familien kan have en sjov dag sammen. Man er velkommen til at gennemføre i klapvogn, ved at slå vejrmøller, kravle eller gå baglæns.

Man kan selvfølgelig også vælge at gennemfører ved at løbe 🙂

Pris: 239,-

Læs mere og køb billet her

5. – 6. maj – Baby & Småbørnsmessen – Øksnehallen, Kbh V

Baby & Småbørnsmessen i Øksnehallen henvender sig både til dig, der er gravid, som er på udkig efter graviditetstøj eller det helt rigtige udstyr til den kommende baby. Derudover henvender den sig til forældre til børn i alderen 0-6 år, som er på udkig efter inspiration, legetøj, tøj, møbler, babymad og meget andet. Messen indeholder simpelthen alt hvad du kan tænke dig at have brug for til dit barn og baby. Den er selvfølgelig børnevenlig, så der er pusleområde, ammestue og alt hvad du ellers måtte have brug for.

Pris: 80,- børn under 12 år gratis

Læs mere om messen her

5. – 6. maj – Outletmesse – Købehavn SV

På Outletmessen i Valby er der mulighed for at spare helt op til 82% på lækre mærkevarer. Der er både tøj til mor, far og børn samt ting til boligen. Der vil være over 100.000 mærkevarer på messen, så der er rig mulighed for at finde noget lækkert til rigtig gode priser.

Pris: Gratis entré

Læs mere her

5. – 6. maj – Comic Con Copenhagen 2018 – Frederiksberg

Comic Con Copenhagen er nordens største pop kultur event, der byder på Cosplay, Gaming, Youtube-område, tøj, legetøj, tegneserier og meget mere. Der vil være autografskrivning, mod betaling, med blandt andet Pilou Asbæk, Alexander Ludwig, Ani-Ma,  Joonas Suotamo m.fl.

Pris: Voksen 239,- Barn 119,- 

Læs mere her

5. maj – 10. aug – Rimhelten Halfdan – København

5. maj åbner Arbejdermuseet op for en ny udstilling hvor børnene kan få lov at gå på opdagelse i Halfdan Rasmussens sjove ABC-univers. Udstillingen er henvendt til børn i alderen 4-8 år og giver rig mulighed for at sætte fantasien fri. På udstillingen kan børnene blandt andet fange mus i Storebælt, lege med Else Pelse, hygge sig i Tulles Tipi og være kreativ med deres egen ABC-rim.

Pris: Voksen 75,- Børn u/18 år gratis

Nogle Fagforeninger/forbund har gratis entré for medlemmer.

Læs mere her

5. maj – 27. okt – Åben Brandstation – København

Fra d. 5. maj og fremad afholder Hovedstadens beredskab åben brandstation i form af 16 forskellige arrangementer, hvor børn, forældre og nysgerrige sjæle kan komme bag kulisserne. Her har man mulig for at være vidne til forskellige brandøvelser samt se brandbiler og udstyr helt tæt på.

Pris: Gratis

Læs mere her

6. maj – Årets Børnehjælpsdag – København & Aarhus

Kongens Have og Rådhusparken sætter rammerne om årets Børnehjælpsdag hvor du blandt andet være med til at slippe 500 brevduer fri, få en gratis drømmeballon, blive malet i ansigtet samt mange flere aktiviteter.

Læs mere her

 

6. maj – Gårdhavernes dag – København

Gårdhavernes dag er en ny tradition i Sundby og på Nørrebro. Denne dag vil der være åbent i de så ellers hemmelige gårdhaver rundt om på Nørrebro og i Sundby. Der vil både være aktiviteter for beboere samt nysgerrige besøgende.

Læs mere om mødested og aktiviteter her

6. + 20. maj – Leg, Liv og Læring – helt ud i naturen – Roskilde

I maj måned byder Roskilde på hele 2 Leg, Liv og Lærings arrangementer. Her gås helt tæt på naturen, hvor der samles ukrudt, som senere tilberedes til suppe. Derudover vil der være mulighed for at snitte den perfekte snobrødspind, hvorefter man kan tilberede snobrød over bål. Arrangementer er for hele familien.

Læs mere her

6.  maj – Alletiders Kagebord – Græsted

Søndag d. 6. maj åbner Esrum Kloster og Møllegård op for det lækreste kagebord til glæde for hele familien. Du kan komme og spise dig mæt i de lækreste kager og brød fra Klosterkælderens bager.

Pris: Børn u/12: 148,- Vokse: 198,-

Læs mere her

6. + 13. + 20. + 27. maj – Børneomvisning venskab – København K

Statens Museum for Kunst sætter fokus på venner og venskab med en Børneomvisning med fokus på sjov, leg og grin i fællesskab.

Læs mere her

8. maj – Babytalk v/Fotograf Marie Hald – København N

Dette arrangement henvender sig til dig på barsel, der gerne vil høre et spændende foredrag fortalt af den prisvindende fotograf Marie Hald. Tag baby med i de trygge rammer på Café Gonzo og nyd lidt morgenmad og kaffe imens du hører foredraget.

Pris: Gratis

Læs mere her

10. maj – Kalkmineløbet 2018 – Stoholm & Viborg

I området omkring Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber løbes Kalkmineløbet, som både byder på ruter for børn og voksne. Børneløbet strækker sig over 2,5 km og man får både medalje, diplom og forplejning i forbindelse med løbet. Når man kommer i mål bliver det fejret med en fransk hotdog til alle børneløbere. Forældre er meget velkommende til at løbe med og det kræves ikke ekstra startnummer hvis de følges med deres børn. Løbet er for børn op til 12 år.

Pris: 100,- 

Læs mere her

11. + 25. maj – Friday Night Skate – Frederiksberg

Så er den nye sæson igang af Friday Night Skate, som giver dig og dine børn rig mulighed for at opleve København om aftenen på rulleskøjter. Hver rute er ny og strækker sig over 20 km, så det gælder om at være en ok garvet rulleskøjteløber, så man kan holde til et tempo på 15 km/t. Derfor henvender eventet sig også til større børn, forældre eller blot dig, der gerne vil på rulleskøjter gennem byen. Det er ingen konkurrence, så det gælder om at have en sjov aften alle sammen.

Pris: Gratis

Læs mere her

12. maj – Politikken Mini Marathon – København

Østerbro stadion og Sparta åbner op for dette års Politiken Mini Marathon. Løbet er for børn i alderen 0-12 år og der løbes på distancerne 1 og 2 km. Alle børn får en medalje om halsen efter løbet og kan få taget et gratis billede på Telenor sejrsskamlen. Derudover vil der være vand og frugt til alle deltagere.

Pris: 100,-  ved tilmelding (120,- på løbsdagen)

Læs mere her

15. maj – Gratis foredrag for mor og baby – København S

I Kulturhuset på Islandsbrygge byder City Osteopati & fysioterapi på en workshop for mor og baby (0-1 år). Der vil være fokus på kroppen efter graviditeten samt på den første vigtige tid med baby.

Pris: Gratis

Læs mere her

17. – 20. maj – 2200 Børn & Musik – Musikfestival – København N

På 2200 Børn & Musikfestival synges, danses, leges og spilles der musik. Festivallen varer 4 dage på 3 forskellige steder på Nørrebro. Her er plads til både venner og familie. Selve festivallen henvender sig til børn i alderen 3-9 år samt forældre og bedsteforældre.

Pris: Gratis

Læs mere her

18. – 20. maj – Købehavns Karneval – København

Så er det snart tid til Karneval i København, som strækker sig over hele 3 dage. Der bliver budt på masser Samba, flotte dragter, det traditionsrige Samba-optog igennem Strøget samt Børnekarneval med Børneoptog. Til Børnekarnevallet d. 20 maj kommer der en masse spændende aktiviteter for børn og deres familie.

Læs mere her

18. – 21. maj – En dag med Thomas Tog – Odense

Jernbanemuseet i Odense giver dig og dine børn mulighed for en uforglemmelig tur med Thomas Tog. Der vil udover togturen være mulighed for leg med Thomas Tog samt tegning og lytning til Thomas Tog historier. Så har du en inkarneret fan siddende derhjemme, så er det en fantastisk oplevelse.

Pris: Voksen 150,- Barn (5-17 år) 65,- Barn 0-4 år Gratis

Læs mere her

18. – 21. maj – Københavns middelaldermarked – Valby

I Pinsen forvandles Valby parken til et vaske ægte middelaldermarked. Der vil være riddere til hest, farlige vikinger, lyden af skindtrommer, helstegt pattegris, fisk på spyd og meget mere. Der vil være mulighed for at komme helt tæt på middelalderen og lærer om en spændende del af vores historie.

Pris: Børn fra 70,- Voksne fra 100,-

Læs mere her

19. maj – Børnekarneval i Kildeparken – Aalborg

Så er der dømt karneval i børnehøjde med børneoptog igennem Aalborgs gader og derefter fest i Den fortryllede Park (Kildeparken). I paraden er der rig mulighed for at vise dit fine kostume frem og bagefter venter der en masse sjove aktiviteter for børn. Dagens herligheder sluttes af med MGP 2018 optræden på scenen.

Pris: 50,- (børn op til 2 år gratis)

Læs mere her

19. maj – Lav dit eget badge – Kbh K

Kom forbi Rundetårn lørdag d. 19. maj og lav dit eget badge. Det gælder om at finde sine kreative tallenter frem udi tegning eller skrivning, så kan du lave et helt personligt badge for et symbolsk beløb. Der er åbent mellem 10-12 og 13-15, det kræver ingen tilmelding, man møder bare op med sine idéer.

Pris: entré til Rundetårn 25,- for voksne og 5,- for børn 5-15 år + symbolsk beløb

Læs mere her

20. maj – 21. sep – Veterantog ud i Hedeland – Hedehusene

Hver søndag fra d. 20. maj kører veterantogene fra Hedehusgård station og ud i de smukke naturområder i Hedeland. Tag toget afsted på familieskovtur eller besøg den flotte naturlegeplads med børnene. Der køres både med motor- og damplokomotiv på ruten, der strækker sig over 5 km og 6 stationer.

Pris: Fra 22,-

Læs mere her

23. maj – Brands4Kids lagersalg – Ikast

Spar op til 70% på mærkerne Me Too, Pippi, Mala, Celavi, MinyMo og Creamie til lagersalg hos Brands4Kids. Der vil være tøj til børn i alderen 0-14 år.

Læs mere her

24. maj – 30. juni – Røde Orm – Klampenborg

I Ulvedalene i Dyrehaven opfører Det Kongelige Teater et ægte vikingeeventyr om Røde Orm. Teaterstykket er nok mest for de større børn og voksne, det anbefales at være minimum 7 år for at se stykket. Det hele foregår udenfor, hvilket giver unikke muligheder for både levende ild, heste, bueskytter m.m. Det plejer altid at være en kæmpe oplevelse når det Kgl. Teater rykker ud i Ulvedalene for at underholde.

Pris: Fra 125,- (ung)

Læs mere her

26. – 27. maj – Børnefestibal – Århus og Aabenraa

I slutningen af maj måned byder Århus og Aabenraa på Børnefestibal hvor der blandt andet bydes på MGP Show, Super Ole & Søde Stine, Dafne og Børnefestibal Allstars. De første 500 børn, der møder op får en goodiebag, derudover er der dømt ansigtsmaling, perleplade værksted, historiefortælling, aktivitetsbane og meget mere. Alt i alt er der lagt op til en super sjov dag for hele familien.

Pris: 85,-

Læs mere her

26. maj – Fortovsfest 2018 – København V

På Enghave Plads Skatepark bydes der op til Fortovsfest 2018 fra klokken 10-22. Fra 10-14 vil der være børneunderholdning, loppemarked og fodboldturnering. Fodboldturneringen kræver forhåndstilmelding. Fra 14-18 vil der være skate konkurrence, livemusik og loppemarked. Derefter vil der være fest og livemusik indtil kl. 22.00 hvor festen slutter.

Pris: Gratis

Læs mere her

26. maj – Sov Ude 2018 – Danmark

Det Danske Spejderkorps vil gerne sætte fokus på outdoorlivet og holder derfor Sov Ude dag overalt i landet. Her opfordres danskerne til at tage en nat ude i det fri, enten under åben himmel eller i telt, shelter eller andet. Der vil være åbne arrangementer mange steder rundt om i Danmark, som både henvender sig til børn og voksne, der gerne vil prøve kræfter med en nat ude i det fri.

Pris: Gratis

Læs mere her

31. maj – 2. jun – Heartland Festival – Egeskov Slot i Kværndrup

Det smukke område omkring Egeskov Slot danner rammerne omkring Heartland Festivallen, der starter i slutningen af maj. Festivallen er en blanding af musik, kunst, taler og mad. Der er mulighed for at nyde hele festivallen med overnatning i campingområde eller blot at kigge forbi en enkelt dag til en helt igennem magisk og uforglemmelig oplevelse. Det er ren kærlighed til kunst, der tydeligt mærkes overalt på festivallen.

Pris: Barn 6-12 år fra 590,- voksen fra 990,-

Læs mere her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *