Babynest – Inspirationsindlæg #2

Det bedste køb vi indtil videre har foretaget til Bib er en babynest. Den gør at han altid har kunne sove i sin seng, da han har ligget trygt og godt i den lille hule. Derudover er det super smart at man kan tage den med rundt omkring i huset eller når man er på besøg hos familie og venner. Man kan bruge nesten fra barnet er født til det bliver omkring 4-6 mdr. alt efter hvor hurtigt barnet vokser selvfølgelig 🙂

Vi valgte at købe en Filibaba babynest, da det var super let at få betrækket af, så man kunne vaske det, såfremt uheldet var ude. Det var det en del i starten, hvor Bib havde det med at tisse op og ned af ryggen. Derfor var det vigtigt at vi hurtigt kunne få den i vaskemaskinen og tørret. Vi gav den skåneprogram og en kort tur i tørretumbleren og nu selv efter 12 ture, ser den rigtig fin ud. Derudover er det også bare top smart, at man let kan åbne den i enden. Så nu hvor han er blevet lidt lang, så kan han stadig ligge trygt og godt i sin babynest. Vi har blot åbnet til fodenden, så han kan strække benene, som han lyster.

Nedenfor har jeg samlet lidt inspiration til forskellige lækre babynest. I finder affiliate-links* under billederne.

1.) Born Copenhagen Babynest Leaves – Købes hos Sovedyret.dk
2.) Filibabba Babynest i Lys mint med luftballoner – Købes hos Kids-world.dk
3.) Mamamilla Babynest i grå med geometrisk mønster – Købes hos Mamamilla.dk
4.) Müsli økologisk Babynest i Spicy Floral Rose – Købes hos Sovedyret.dk
5.) Cam Cam Babynest Pressed Leaves Rose – Købes hos Kids-World.dk
6.) Done By Deer Cozy Nest i grå med prikker – Købes hos Kids-World.dk
7.) Sebra Babynest In the Sky UNI – Købes hos Liam&Os
8.) Liewood Gro Babynest Classic Dot Dumbo Grey – Købes hos Oveille.dk


Tip os meget gerne om andre lækre babynest, så kommer de måske med i næste inspirationsindlæg. Det kan gøres ved at skrive til admin@bibboboglouis.dk – husk at skriv babynest i emnefeltet.

*Vi er medlem af et Affiliate-netvært. Hvilket betyder, at hvis man via linksene i indlægget klikker sig ind og gør et køb, så får bloggen typisk mellem 5-15% i kommission. Det koster selvfølgelig ikke dig noget ekstra 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *