Forkælelse til gravid eller mor #1

Indeholder reklame/affiliate links*

I en stresset hverdag både som gravid eller mor, kan det være svært at huske at forkæle sig selv. Jeg husker tydeligt hvordan jeg for nyligt kom til at kigge ned af mig selv og fik øje på 10 meget lange tånegle. Så var det nok ikke hævede fødder, der var skyld i, at mine sko pludselig var begyndt at klemme. Det tog mig over 1 time, at få klippet dem. Allerede efter 4 negle blev jeg afbrudt af Bib, der var meget sulten. Så jeg vandrede rundt med 6 lange tånegle og 4 korte indtil amning og derefter bleskift var klaret og jeg igen kunne vende tilbage til negleklipningen.

Efter det stunt, har jeg sørget for at overlade baby til farmand nogle gange, hvor jeg trækker stikket helt ud og tager mig noget mortid. Som regel på badeværelset, hvor jeg forkæler mig selv med lange bade, ansigtsmasker, bodyscrub og lækre cremer. Jeg sørger for at omgive mig med stearinlys og duftolier, som får min krop og ikke mindst mit sind til at slappe helt af.

Jeg har samlet lidt forkælelse nedenunder, som selvfølgelig indeholder lidt affiliate links*, såfremt du skulle have lyst til at kigge nærmere på produkterne. De er alle gravid- og morvenlige 🙂 De kan også bruges hvis du som mand gerne vil forkæle din kone eller kæreste. Det vil helt sikkert være en dejlig gave at få.

 

Læs mere om produkterne på linksene nedenfor

1) Clarins – Tonic body treatment oil – Kan købes her
2) Miild – Mineral bronzing powder – Kan købes her
3) Clipper – Økologisk Rooibos te – Kan købes her
4) Badeanstalten – Ansigtsmaske peel-off tang – Kan købes her
5) Nicolas Vahé – Te med fransk karamel – Kan købes her
6) Laboratorio – Olfattivo Giardino d’inverno Diffuser – Kan købes her
7) Meraki – Salt Scrub Silky Mist – Kan købes her
8) Ling Skin Care – Oxygen Plasma Potion Glow Rejuvenating – Kan købes her
9) Matas – Juhldal face & body oil – Kan købes her
10) Jaderulle – Combi – Kan købes her
11) Rudolph Care – Mommy & Me healing balm – Kan købes her

*Vi er medlem af et Affiliate-netværk. Hvilket betyder, at hvis man via et af linksne under billedet klikker sig ind og gør et køb, så får jeg typisk et sted mellem 5-15% i kommission. Hvilket selvfølgelig hjælper på, at jeg kan holde bloggen kørerne.

Læs også: Ammebluser inspirationsindlæg – Klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *